Cursussen

By 28 maart 2017Cursussen

Cursussen milieu

Cursus milieu: praktisch met ervaringen uit de praktijk

De Roever geeft cursussen op diverse vakgebieden. Deze cursussen zijn gebaseerd op de kennis en ervaring uit onze praktijk. Cursussen van De Roever kenmerken zich door de praktische inhoud. U leert niet alleen de theoretische achtergronden, maar juist ook de toepassing in het werk. In alle cursussen komen naast de theorie, het juridische kader, relevante jurisprudentie en praktijkvoorbeelden aan bod. Met cases leert de cursist het geleerde toepassen. Onze cursussen gaan zelf al in op de vertaalslag naar de uitvoeringspraktijk. Hiermee geven wij de kennis handen en voeten. U kunt hier direct van profiteren.

Interactieve cursus milieu

Wij stellen interactie bij onze cursussen op prijs. Wij werken dan ook in kleine groepen (normaliter maximaal 15 personen). Ook is er volop ruimte voor inbreng van zaken of knelpunten waar men zelf in de praktijk tegen aan loopt.

In company cursus milieu

Voor alle cursussen geldt dat wij deze ook in company kunnen geven.

Cursus op maat

Wilt u liever een cursus op maat, geheel toegesneden op uw organisatie. Dat kunnen wij voor u verzorgen als dat binnen onze expertise valt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Norma van den Wijngaard, telefonisch via 073 594 10 11, of per e-mail: n.vd.wijngaard@deroever.nl.