Handhaving

By 28 maart 2017Handhaving

Handhaving

Uw partner voor handhaving

Veertig jaar ervaring. Vaste contactpersonen. Maatwerk met als uitgangspunt uw standaardprocedures en handhavingsstrategie. Dit zijn onderscheidende punten die onze opdrachtgevers waarderen in een van de kernactiviteiten van De Roever Omgevingsadvies: handhaving.

Controles en hercontroles

De Roever Omgevingsadvies houdt zich bezig met preventieve handhaving. Onze adviseurs handhaving voeren integrale milieucontroles uit. Hierbij volgen wij uw standaardprocedures en handhavingsstrategie. Ook kunnen wij de hercontroles uitvoeren. Bij AMvB-bedrijven en controle van veiligheidsaspecten op basis van CPR/PGS-richtlijnen maken wij gebruik van uitgebreide checklisten om een adequate controle te kunnen garanderen.

Dwangsom of bestuursdwang

Daarnaast kunt u ons bureau ook inschakelen voor de repressieve handhaving. In overleg wordt dan overgegaan tot dwangsom, bestuursdwang of intrekking van een vergunning. Onze milieujuristen zorgen voor een gedegen besluit.

Rapportage in elke gewenste vorm

De aard en lay-out van de handhavingsbrieven en rapporten is naar wens te regelen: van eenvoudig tot uitgebreid. In alle gevallen worden brieven conform uw lay-out en de werkafspraken aangeleverd.

Controles uitbesteden: efficiënt, gemakkelijk en transparant

Met de ervaring en kennis van onze adviseurs handhaving voeren wij controles met een hoge kwaliteit en toch efficiënt uit. Op elk moment heeft u inzicht in de kosten en de voortgang. Met andere woorden het uitbesteden van controles is efficiënt, gemakkelijk en transparant. U heeft er geen omkijken meer naar.