Software

By 28 maart 2017Software

Software

Vergunningenpakket: TextBase De Roever Milieuvoorschriften

Vanaf 1990 brengen wij De Roever Milieuvoorschriften (DRM) op de markt. Dit programma is bedoeld om milieuvergunningen op te stellen. Uitgangspunt bij DRM is dat de vergunningverlener bewust de vergunning samenstelt en dus een selectie maakt van voorschriften die in de vergunning worden opgenomen. Dit in tegenstelling tot andere programma’s die vaak grotere hoofdstukken oproepen waaruit voorschriften moeten worden verwijderd. Voor meer informatie over DRM klik hier.

Software controlerapporten en controlebrieven: TextBase De Roever Handhaving

Naast DRM bieden wij TextBase De Roever Handhaving aan gemeenten en milieudiensten aan. Dit programma is bedoeld voor het opstellen van controlerapporten en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. De afgelopen twee jaar zijn de controlerapporten voor al onze klanten met behulp van dit programma opgesteld. Dit gebeurt heel effectief omdat de basishandelingen die moeten worden verricht voor alle klanten hetzelfde zijn, ongeacht de door de klant gewenste lay-out. Het programma genereert uiteindelijk een Word-document. Voor zover nodig kan dit met maatwerk worden aangevuld. Voor meer informatie over TextBase De Roever Handhaving klik hier.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Caspar den Hertog, telefonisch via 073 594 10 11, of per e-mail: c.den.hertog@deroever.nl.