Melding Activiteitenbesluit

Melding Activiteitenbesluit

Wij verzorgen uw melding Activiteitenbesluit

Wij kunnen meldingen beoordelen en afhandelen of opstellen en indienen. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring op dit gebied. Ook zijn zij bekend met de formulieren en programma’s voor het indienen van meldingen. Daarnaast hebben wij specialisten in huis die met AutoCad kunnen werken om de nodige tekeningen te maken of aan te passen. Klik hier voor meer informatie.

Spoedzaak?

Heeft u meer spoed, bijvoorbeeld omdat u snel met uw (nieuwe) activiteiten wilt beginnen, of omdat uw organisatie niet tijdig aan het beoordelen van meldingen toekomt. Dat kan! Met een spoedopdracht handelen wij de melding op zeer korte termijn af.

Direct aan de slag

U kunt ons direct aan de slag zetten door dit formulier in te vullen. Op basis van de door u aangeleverde informatie en documenten stellen wij een plan van aanpak op. Binnen 2 werkdagen nemen wij (vrijblijvend) contact met u op met een inschatting van de kosten en een planning. Tot dit moment bent u tot niets verplicht. Pas na uw goedkeuring gaan wij van start met de werkzaamheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Norma van den Wijngaard, telefonisch via 073 594 10 11, of per e-mail: n.vd.wijngaard@deroever.nl.